Primarul comunei Ocna Șugatag, Mihai Ivaszuk, a primit un premiu de excelență pentru atragerea fondurilor și dezvoltarea localității. Premiul i-a fost acordat la Satu Mare în cadrul simpozionului „Dezvoltarea durabilă a mediului rural”, care marchează aniversarea a 18 ani de la înființarea AFIR. Aceste premii s-au acordat primarilor care au implementat cu succes proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală la nivelul comunelor pe care le administrează.

Primarul Mihai Ivaszuk spune că succesul în implementarea proiectelor se datorează și echipei pe care o are în primărie deoarece fără ea nu ar fi reușit să câștige finanțarea.

”La invitația AFIR-ului Satu Mare nu m-am deplsat singur ci cu coordonatorul activității de absorție de fonduri europene și guvernamentale, inspectorul Ioan Oanea. Mă mândresc cu echipa pe care o am la Primăria Ocna Șugatag pentru că meritul nu este al unui om, ci este al unei echipe. Acest premiu mă onorează și în același timp mă obligă să mergem mai departe și să lucrăm în această echipă”, a declarat primarul comunei Ocna Șugatag, Mihai Ivaszuk.

Din județul Maramureș 3 primari au primit ”Premiul de excelență pentru susținerea mediului rural românesc” Mihai Ivaszuk, primarul comunei Ocna Șugatag,  Vasile Mihalca, primarul comunei Copalnic-Mănăștur, și Pavel Octavian, primarul comunei Recea.

Articolul precedentGrupare infracţională specializată în furturi, destructurată de poliţiştii maramureşeni
Articolul următorAdversar galonat pentru CSM Sighet