În această investigație veți afla cum s-a îmbogățit șeful PSD Vrancea, Marian Oprișan, cu aproape un milion de euro prin intermediul fiicei lui – Mădălina Oprișan – dintr-un tun imobiliar la care au pus umărul afaceriști controversați, șefi ai ziarului de casă al baronului, primarul Focșaniului, Consiliul Local Focșani dar și alți pesediști de vază cu funcții guvernamentale în decursul timpului.

Caracatița pusă în funcțiune pentru ca familia lui Oprișan să dea tunul imobiliar este una bine structurată, cu ramificații în instituții de forță ca Parchetul Vrancea, Poliție sau Prefectură. Pe scurt, fata lui Oprișan a cumpărat, prin împrumut la bancă, un teren, în centrul Focșaniului, cu 300 de mii de euro, și l-a revândut cu 700 de mii, după ce și-a recuperat împrumutul. DEȘI, POTRIVIT ACTELOR OFICIALE ALE TRANZACȚIEI, FATA LUI OPRIȘAN A CUMPĂRAT TERENUL PRIN IPOTECĂ BANCARĂ, DECI, PRACTIC, NU A VEHICULAT NICI UN EURO CASH, OPRIȘAN SUSȚINE, PUBLIC, CĂ FIICA SA A CUMPĂRAT CU BANI DE LA BUNICA (MAMA LUI OPRIȘAN – LUCIA GHERARDE).

Citește continuarea pe realitateadevrancea.net

Articolul precedent„Dor de România – Maramureșul și Diaspora” – sărbătoare românească la Milano, cu tradiții maramureșene și gustul deosebit al bucatelor de acasă
Articolul următorA ajuns bradul de Crăciun în Baia Mare