Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, au efectuat în cursul zilei de azi trei percheziţii domiciliare pe raza oraşului Borşa, pentru probarea activităţii infracţionale a unui tânăr. Un tânăr de 29 de ani, este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere ilegală de arme şi muniţii letale de vânătoare.

 În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă supusă notificării, deţinută ilegal, mai multe obiecte şi produse pirotehnice deţinute fără drept, 10 trofee de căprior, un trofeu de cerb carpatin, toate fără crotalii de identificare.

La activităţi, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au fost sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi de poliţişti din Borşa şi Vişeu de Sus.

 Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

 

Articolul precedentCursuri suspendate la două școli din Baia Mare din cauza gripei
Articolul următorUn primar din Maramureș a anunțat că își va da demisia cu cinci zile înainte de expirarea mandatului de primar pentru a nu beneficia de pensie specială