Sighetenii sunt invitați mâine să doneze sânge. Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Maramureș, organizează o nouă campanie de donare de sânge în incinta Ambulatoriului integrat, din cadrul spitalului.

Și de această dată reprezentanții Spitalului Municipal Sighetu Marmației atrag atenția asupra importanței donării de sânge pentru salvarea unor vieți și îi învită pe sigheteni să se alăture acestei campanii.

”Așa cum v-am obișnuit Spitalul Municipal Sighetu Marmației în colaborare cu Centrul de Transfuzii Maramureș organizează o nouă campanie de donare de sânge. Mâine, 15 mai 2019, vă așteptăm în incinta ambulatoriului integrat de la spital. Pentru că avem nevoie de sânge chiar și atunci când criza de sânge nu este subiect de știre, vă rugăm să fiți alături de noi în această frumoasă campanie”, a precizat Mihaela Danea, reprezentantă a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Persoanele care vor să doneze sânge trebuie să îndeplinească unele criterii.

”Donatorii trebuie să aibă peste 50 de kg, să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani și să nu fi suferit în ultimele 6 luni intervenții chirurgicale. La Sighet oamenii sunt altfel, sunt mai uniți, mai implicați și tocmai de aceea vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți alături de noi”, a adăugat Mihaela Danea.

Campania de donare de sânge va avea loc mâine începand cu ora 9:00 în incinta Ambulatorului integrat din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei

Articolul precedentLegea zilierilor a fost modificată! 168 de angajatori au depus registre pentru zilieri
Articolul următorConsiliul Județean Maramureș – exemplu de succes în accesarea banilor europeni