Consiliul Local Sighet se va întruni mâine în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se regăsesc 6 proiecte de hotărâre printre care se numără și prezentarea rapoartelor de activitate aferente anului 2018 ale Centrului Cultural, Centrului Național de Informare și Promovare Turistică și Direcției de Asistență Socială.

Pe ordinea de zi se regăsește și un proiect de hotărâre inițiat de 2 consilieri locali privind ieșirea municipiului Sighetu Marmației din Asociația de Dezvoltare Intracomunitară ADI Maramureș și înlocuirea operatorului actual al serviciului de alimentare cu apă și de canalizare SC Vital cu SC Acaterm S.A. Un alt punct pe ordinea de zi se referă la proiectul de hotărâre privind acoperirea definitivă a deficitului secțiunii de dezvoltare la sfârșitul exercițiului bugetar 2018 și aprobarea folosirii execedentului bugetar din anul 2018 pentru finanțarea cheltuielilor  secțiunii de dezvoltare aferente bugetului local al municipiului Sighetu Marmației pe anul 2019.

Votului consilierilor locali vor fi supuse și proiectele de hotărâre privind aprobarea planului de acțiuni și lucrări de interes local pentru persoanele apte de muncă din familiile beneficiare de venit minim garantat pentru anul 2019, respectiv aprobarea PUZ  ”Construire spălătorie auto, vulcanizare, auto service, spații comerciale, prestări servicii și spații de depozitare” în Sighetu Marmației, strada Făget.

Ședința de Consiliu Local va avea loc joi, 31 ianuarie, începând cu ora 14:00, în sala de ședințe a Consiliului Local Sighet.

Articolul precedentNoutăți privind legea energiei electrice și a gazelor. Legea a intrat în vigoare de la începutul acestui an
Articolul următorEpidemie de gripă în România. Care sunt recomandările medicilor