Activităţile desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea şi reţinerea unui tânăr, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie, tâlhărie şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu.

În fapt, la data de 07 noiembrie a.c., o femeie de 56 de ani, din Baia Mare, a sesizat poliţia prin SNUAU 112, că a fost agresată fizic şi ameninţată cu acte de violenţă de către fiul său, pe motiv că a refuzat să îi dea acestuia o sumă de bani.

La momentul respectiv poliţiştii au intervenit de urgenţă la locul faptei, au întocmit dosar penal şi au emis, pentru protejarea victimei, ordin de protecţie provizoriu.

În baza probatoriului administrat, vineri, 15 noiembrie, poliţiştii au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a dispus arestarea sa preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului de 22 de ani.

Articolul precedent111 permise de conducere reţinute şi 28 certificate de înmatriculare retrase săptămâna trecută de poliţişti
Articolul următorSFATUL MEDICILOR: Antibioticele nu trebuie luate dupa ureche