Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Au cazut precipitatii sub forma de ploaie si lapovita in zonele de ses si deal. La munte a nins. Vantul a prezentat intensificari pe creste. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus si Cavnic -2 grade.

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si umed. Cerul este acoperit, nu sunt semnalate precipitatii. Vizibilitatea in trafic este buna, cu vant linistit. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu opt utilaje si imprastiat 34 tone de material antiderapant pe DN18 si DN19. SC Drumuri-Poduri Maramures a actionat cu 14 utilaje si raspandit 85 tone de material antiderapant. Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Nu au fost inregistrate probleme. Exploatarea amenajarii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Sunt asigurate serviciile de utilitate publica. Stratul de zapada masoara: 22 cm la Baiut, 19 cm la Cavnic, 18 cm la Vf. Iezer, 10 cm in Baia Borsa, 9 cm la Luhei, 8 cm in Pasul Gutai, 7 cm la Grosii Tiblesului, 6 cm la Firiza, 5 cm in Poiana Borsa, 3 cm la Moisei, Sacel si Suciu de Jos, 2 cm pe Valea Vaserului. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -6 grade la Vf. Iezer, -4 grade in Pasul Prislop, -2 grade in Pasul Gutai si la Cavnic,-1 grad la Borsa, 0 grade la Viseu de Sus, 1 grad la Sighetu Marmatiei, Targu Lapus si Ocna Sugatag, 2 grade in Baia Mare, Baia Sprie, Seini, Somcuta Mare. Se semnaleaza, la aceasta ora, tronsoane de drum cu ceata pe E58, spre Seini.

Vremea se mentine si astazi in judet apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 8 grade, iar cele minime intre -5 si -1 grad. Noaptea si dimineata, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

Articolul precedentUn primar din Maramureș a anunțat că își va da demisia cu cinci zile înainte de expirarea mandatului de primar pentru a nu beneficia de pensie specială
Articolul următorA fost emisă autorizația de construire pentru reabilitarea DJ 186 Valea Izei