La Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei va avea loc marți, 30 octombrie, o nouă campanie de donare de sânge pentru a veni în sprijinul persoanelor bolnave. Sighetenii sunt invitaţi să facă un gest de solidaritate şi să se alăture acestei iniţiative întrucât majoritatea spitalelor se confruntă cu o reală criză de sânge.

 

Acțiunea este organizată de Clubul Rotaract Sighet împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș, cu sprijinul Rotaract T. E. A. M. Baia Mare. Această campanie își propune să conștientizeze populația despre importanța donării de sânge pentru a salva o viață. Reprezentanții Clubului Rotaract Sighet îi îndeamnă pe sigheteni să doneze sânge.

 

”Dorința noastră de a ajuta societatea și cetățenii este de fiecare dată în prim plan pentru că ăsta este scopul clubului și cunoscând povestea cu donarea de sânge, știm că este nevoie și nu este prima dată anul acesta când facem această acțiune, vrem de 3-4 ori pe an să aducem echipa de transfuzie la Sighet pentru a încerca să completăm stocul de sânge. Ne gândim că în fiecare cetățean se găsește acel simț care ar trebui să îl motiveze să doneze sânge, îi rugăm pe sigheteni să vină alături de noi pentru că nu știm niciodată când avem nevoie, poate să fie oricare dintre noi”, a spus Flaviu Gyalog, președinte Rotaract Sighet.

 

Campania de donare de sânge din Sighetu Marmației va avea loc marți, 30 octombrie 2018, între orele 09: 00 – 15:00, în incinta Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Doritorii pot să se programeze la această acțiune pe pagina de facebook a evenimentului Donează sânge, salvează vieți.

 

Persoanele care donează sânge beneficiază de o adeverință pentru o zi liberă de la locul de muncă și de 7 tichete de masă în valoare totală de 66,99 lei. 
Articolul precedentPosturi vacante la Spitalul Municipal Sighetu Marmației
Articolul următorMARAMUREȘ: Drumuri județene închise pe perioada de iarnă