“Aleargă și ajută” este  numele crosului pe care Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș„ îl organizează  în data de 14 septembrie în Baia Mare. 

Organizatorii alături de parteneri îi vor aduce la același start pe toți cei care doresc să împărtășească bucuria de a alerga cu cea de a dărui.
“Visul nostru este de a crea un eveniment anual în care să alergăm împreună pe străzile orașului atât pentru binele nostru, cât și pentru al celor care au nevoie de sprijinul nostru. Această primă ediție o dedicăm celor care au făcut din sport un mod de viață și o pasiune, respectiv sportivilor maramureșeni. “ a spus Călin Herțeg

“ vicepreședintele Asociației Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș„ Baia Mare.
Cu toții vor alerga pentru achiziționarea unui aparat modern de recuperare și refacere numit TECAR, aparat care va dota Centrul de recuperare pentru sportivii maramureșeni din  Complexul ”Lascăr Pană”.
Acest aparat ajută la  ameliorarea durerii și tratarea unor afecțiuni diverse, cum ar fi: luxații, entorse, bursite, tendinite, rupturi, contracturi sau întinderi musculare, traumatisme osoase sau ligamentare, prevenirea accidentărilor sportive, tratament pre și post-operator în diferite afecțiuni ortopedice (rupturi ligamentare, leziuni de menisc etc.), recuperarea post-fracturi. Prețul lui este de aproximativ 10 000 de euro.
Înscrierile pentru participarea la cros se pot face la:
–  Biroul Pacientului, camera nr. 103, etaj I, Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”, str. G. Coșbuc nr. 31, între orele 9-15, de luni până vineri.
– La sediul asociație Team for Youth, str. Vasile Lucaciu 55A, Baia Mare, între orele 9-15, de luni până vineri.
Curând va fi disponibilă și înscrierea și plata online pe site-ul: www.aleargasiajuta.ro.
Realitatea de Maramureș este partener media al acestui eveniment.

 

Articolul precedentCopaci prăbușiți în Baia Mare! Cod galben de inundații
Articolul următorAcțiune derulată cu succes! Tânăr salvat dintr-o râpă de lângă Lacul Albastru