Sâmbătă Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur și Măgura Cisnădie, joc din prima etapă a noului sezon din Liga Florilor. După un meci cu răsturnări de scor incredibile, cele două echipe au terminat la egalitate.

Prima repriză  a fost disputată într-un echilibru evident, niciuna dintre echipe nereușind să se desprindă la mai mult de două goluri. După reluare, Minaur a început excelent, cu o apărare foarte bună și nu mai puțin de cinci contraatacuri fructificate după care a început degringolada în tabăra Minaur, au reapărut ratările și mingile pierdute ușor iar meciul s-a încheiat la egalitate.

 “Puțin nemulțumit, dar de la minus șase la egal pot spune că este un punct mare luat de noi aici. Nici eu nu știu să vă spun dacă am pierdut două puncte sau am câștigat un punct. Am revenit extraordinar de bine în joc, după un moment de cădere fantastic. Oricare dintre echipe putea câștiga acest meci, fiecare echipă a avut această șansă. Consider că momentul decisiv în meci a fost când am cerut al doilea time-out în partea a doua”, a declarat Alexandru Weber, antrenor principal Măgura Cisnădie.

“E urât ceea ce s-a întâmplat cu noi, de la plus șase la egal. Trebuie să încercăm să remediem ceea ce n-a mers. Pe fondul ratărilor, teama de a nu greși, teama jucătoarelor nou venite, faptul că am rămas și în patru oameni, toate au contat. Echipa noastră mi se pare mai bună decât sezonul trecut, iar în meciurile de pregătire am făcut jocuri mult mai bune, cu echipa mai titrate decât echipa din Cisnădie, doar că Măgura a avut două atuuri: Panici și Ada Moldovan, care oricând pot face diferența”, a spus Magda Kovacs, antrenor secund Minaur.

 

Articolul precedentInvestițiile sunt prioritare în Cavnic. Zilele orașului nu vor fi organizate anul acesta
Articolul următorMaramureșenii fug de stațiunile balneoclimaterice care nu sunt modernizate