Administrația locală din Cavnic a decis ca anul acesta să fie puse pe primul loc investițiile în oraș, motiv pentru care în 2019 nu vor fi organizate zilele orașului Cavnic. Această sărbătoare a orașului va fi reluată de anul viitor după ce lucrările vor fi finalizate.

În această perioadă în Cavnic se asfaltează mai multe străzi, se modernizează liceul și vor fi reabilitate câteva blocuri de locuințe.

”Anul acesta având în vedere că avem foarte multe investiții, sunt investiții record la nivel de Cavnic, nu vom putea să organizăm aceste activități pe care le făceam și până acum pentru că toți banii pe care îi avem dorim să îi distribuim spre investiții. Sunt investiții prioritare, care sunt necesare în Cavnic, rețelele de apă și canal, asfaltarea străzilor, reabilitarea blocurilor de locuințe, modernizarea școlilor, a spitalului. Deoarece ne dorim mult ca aceste investiții să fie finalizate considerăm că sunt și prioritare”, a declarat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.

Primarul Vladimir Petruț spune că bugetul local va fi direcționat anul acesta către mai multe investiții din oraș pentru a putea fi finalizate în cel mai scurt timp.

”După ce vor fi finalizate investițiile se va așterne și liniștea asupra orașului,  pentru că acum e plin de utilaje, de muncitori, ne vom distra, dar până atunci am considerat că toți banii, anul acesta, trebuie să îi ducem pentru investiții”, a adăugat Vladimir Petruț.

Articolul precedentÎn cartierul Cuza Vodă din Sighet ar putea fi înființată o piață
Articolul următorCS Minaur, de la plus șase la un egal cu emoții