Mâine, de la ora 18.00, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” va fi gazda partidei dintre echipele feminine de handbal CS Minaur și CSM București, joc din cadrul etapei a treia din Liga Florilor.

Echipa de handbal din Baia Mare are în palmares un titlu național, patru medalii de argint, una de bronz, trei Cupe ale României și trei Supercupe. De la înființare, CSM București a cucerit patru titluri, patru Cupe ale României, de trei ori Supercupa, o dată Liga Campionilor și de două ori bronz în Liga Campionilor.

Rivalitatea între CSM București și Baia Mare a început în vara anului 2014, atunci când ambele cluburi au transferat o serie de jucătoare străine valoroase. Cele două echipe s-au întâlnit în repetate rânduri pe parcursul următoarelor sezoane, iar meciurile intens disputate au atras întotdeauna atenția presei și a publicului. În intervalul 2014-2016, cele două cluburi au disputat 9 meciuri în competițiile interne: 5 câștigate de CSM București și 4 de către HCM Baia Mare. Sezonul trecut, CSMB a câștigat ambele meciuri jucate cu CS Minaur.

CS Minaur a început acest sezon cu un egal pe teren propriu în fața echipei Măgura Cisnădie după care a urmat o victorie în deplasarea de la Cluj-Napoca. CSM a pierdut în prima etapă la Zalău și s-a impus în runda a doua cu Buzău.

Articolul precedentȘcoala din Văleni a ars în luna mai, dar reparațiile au început abia în septembrie
Articolul următorElevii la mâna polițiștilor! 10 pentru siguranță – Fă-ți prieteni în lumea reală!