Astăzi, 10 septembrie mesajele Campaniei 10 PENTRU SIGURANȚĂ  au ajuns la Colegiile Tehnice “C.D. Nenițescu” și “Anghel Saligny” din municipiul Baia Mare.

Poliția, pompierii, jandarmii și specialiștii antidrog au răspuns la întrebări și au venit în fața lor cu mai multe recomandări.

Aceștia le-au vorbit elevilor despre importanța relațiilor interumane care în prezent ajung să depindă, într-o mai mare măsură de comunicarea virtuală decât de cea față în față, ceea ce aduce mai multe dezavantaje.

Faceți-vă prieteni în lumea reală și aveți grijă de ei! Încrederea în necunoscuții “cunoscuți” prin intermediul rețelelor de socializare trebuie să aibă limitele ei! Luați în calcul faptul că puteți avea surprize pe care nu le puteți anticipa! Spre exemplu persoanele cu care discutaţi ar putea fi altfel decât pretind că sunt. „Tastați-vă” zâmbete pe chipuri în viața reală și oferiți îmbrățișări prietenilor care vă sunt alături!” le-au transmis oamenii legii.

Informațiile au ajuns la peste 800 de elevi care învață la cele două unități de învățământ precum și la cadrele didactice.

Articolul precedentCS Minaur joacă acasă cu CSM București
Articolul următorCazul Projekt Maramureș: 4 în arest și unul pe control judiciar