Vineri CS Minaur a întâlnit în deplasare pe Unirea Dej, într-un joc din cadrul etapei a 4-a din Liga 3, seria 5. Băimărenii au început greoi sezonul, cu o înfrângere la Turda (1-2), după care au urmat două rezultate de egalitate, acasă cu Recea (1-1) și în deplasare cu Metalurgistul Cugir (1-1). A venit acest al patrulea meci si prima victorie a sezonului pentru Minaur.

Unicul gol al partidei s-a marcat în min. 10, când Krisztian Szekely a trimis balonul în poarta dejenilor. Minaur a dominat destul de autoritar prima parte a jocului, când și-a creat mai multe ocazii de poartă. Băimărenii au mai avut și o bară, șutul lui Răzvan Rus din 15 m lateral dreapta fiind respins de portar, după care balonul a căzut pe bară și a ieșit în corner.

Partea a doua a fost mult mai echilibrată decât prima, dar și așa dominarea a fost de partea echipei băimărene. Meciul s-a terminat 1-0 pentru Minaur.

Articolul precedentAntrenament de căutare și salvare a persoanelor a căror viață este pusă în pericol în mediul montan
Articolul următor17 activităţi preventive derulate în prima săptămână de campanie, 2800 de beneficiari elevi şi cadre didactice