Cerul a fost temporar noros si pe arii relativ extinse a plouat, mai ales seara si in cursul noptii. In zona montana inalta, la altitudini peste 1800 de metri, au cazut precipitatii slabe sub forma de lapovita, respectiv, trecator a fulguit.

Pe sectoarele de drumuri publice din zonele de deal si de munte a plouat. In judet nu se inregistreaza depus strat de zapada pe drumurile publice din zona montana inalta. Nu a fost cazul de interventie cu material antiderapant. Vantul a prezentat intensificari de pana la 58 km/h in zona montana inalta.

Pentru astazi vremea va fi in general frumoasa si va fi usor mai calda decat normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, cand izolat la munte vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare (altitudini peste 1800 de metri).

Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 12 grade iar cele minime intre 0 si 3 grade.

Articolul precedentSighetenii își vor putea face acte de identitate și sâmbătă și duminică ca să poată vota în cel de-al doilea tur al Alegerilor Prezidențiale
Articolul următorDuminică va avea loc hramul Bisericii Greco-Catolice din Sighetu Marmației