La prima ediția a comunicatorului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, 15 comunicatori din cadrul Poliției Române, Poliției de Frontieră, Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Instituția Prefectului au primit din partea MAI diplome pentru comunicare eficientă și profesionalism.

Printre cei mai buni purtători de cuvânt se află și maramureșenii Radu Lungu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației și Dan Bucă, purtător de cuvânt al Prefecturii Maramureș.

”Este o onoare să fiu apreciat de la nivel înalt. Munca de purtător de cuvânt nu este deloc ușoară dar este un domeniu foarte vast care îți aduce satisfacții atât personale cât și profesionale. Relația cu reprezentanții presei trebuie să fie deschisă, să dăm dovadă de disponibilitate, de profesionalism și să răspundem cât de repede solicitărilor primite. Sunt onorat că am primit aceste aprecieri. Mulțumesc celor care ne apreciază munca de la nivelul MAI, și totodată vreau să mulțumesc reprezentanților mass-media din județ, relația naostră a fost una foarte bună” , a declarat Radu Lungu, purtător de cuvânt ITPF Sighet.

Articolul precedentLa un pas de o tragedie. Un șofer a forțat culoarea roșie a semaforului și a provocat un accident rutier
Articolul următorA început reabilitarea DJ 182 B între Șomcuta Mare, Mireșu Mare și Remeți pe Someș