Pachetele turistice pentru sezonul estival 2019 au, la această oră, reduceri semnificative. Acestea sunt aplicate în funcție de oferta tour-operatorilor, dar bine de știut este faptul că pentru înscrierile din timp nu mai este necesar să se achite întreaga sumă până la pragul de early booking.

În această perioadă, continuă reducerile înscrierilor aferente pachetelor turistice pentru sezonul estival. Cine a ratat pragul de reduceri din 31 ianuarie poate beneficia de cel din luna februarie, reducerile fiind la fel de semnificative. După 28 februarie, agențiile de turism anunță un val de creșteri pentru ofertele de vacanță.

”La ora actuală, mai puteți găsi disponibile locuri la hotelurile pe care vi le doriți. Probabil că, în curând, acestea vor fi greu de găsit. Cu cât ne apropiem de vară, vor rămâne din ce în ce mai puține locuri disponibile. Probabil vor rămâne libere acele hoteluri care nu au o cerere foarte mare și nu sunt foarte căutate de turiști. Fie că e vorba de litoralul românesc sau de alte pachete în România, fie de pachetele pentru extern, reducerile sunt extrem de semnificative. Nu vreau să dau procente pentru că diferă pe fiecare destinație, de la hotel la hotel, unele au reduceri mai mari, altele mai mici. Termenul până când trebuie plătit diferă, dar în general pentru înscrierile timpurii nu mai este necesar să se achite întreaga sumă până la pragul de early booking. Se dă un avans de 30% și apoi pe fiecare tour-operator precizăm exact când trebuie plătită diferența. În general, marea majoritate merg pe 70%, cu o lună înainte de plecarea în vacanță”, precizează Daniela Grigorescu, directorul unei agenții de turism.

Turcia, Grecia și Bulgaria sunt câteva dintre țările preferate de români pentru a-și petrece concediul de vară.

Articolul precedentInstructor ACS Kickbox Baia Mare: ”Începem iar cu amatorii, sunt optimist”
Articolul următorSe anunță vremuri grele pentru asistenții personali