Facebook este principala platforma de comunicare in Romania, dar si in multe alte parti ale lumii. Aici se propaga cel mai usor informatiile si stirile despre Coronavirus. Facebook a luat o decizie importanta in aceasta privinta.

Facebook a luat o decizie importanta pentru a indemna utilizatorii care cauta informatii despre coronavirus sa se informeze corect. In momentul in care dai o cautare dupa postari sau orice alta informatie despre coronavirus, pe Facebook, site-ul de socializare iti va recomanda automat sa vizitezi site-ul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, pentru a lua informatiile cele mai corecte.

Pe Facebook circula tot mai multe informatii fake in privinta coronavirus: de la numar de infectar pana la sfaturi de protejare. Inclusiv autoritatile din Romania au transmis faptul ca cetatenii trebuie sa se protejeze de informatiile false care circula pe internet si in special pe Facebook.

Articolul precedentAccident rutier mortal în Maramureș
Articolul următorPERCHEZIȚII: Grupare specializată în evaziune fiscală în domeniul comerțului cu autoturisme second-hand, destructurată