Un tânăr de 20 de ani din comuna Gârdani este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni, în cadrul dosarului penal întocmit ieri de poliţişti pe numele lui.

În fapt, tânărul a condus un autoturism iar în parcarea unui imobil de pe bulevardul Unirii din Baia Mare a efectuat manevra de mers cu spatele şi a acroşat un autoturism parcat regulamentar.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că acesta avea o concentraţie de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Un caz similar a fost constatat de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus.

Aceştia au depistat pe raza localităţii Groşii Ţibleşului un tânăr de 28 de ani, care conducea un autoturism în stare de ebrietate şi fără a deţine permis de conducere.

Întrucât testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Oraşului Târgu Lăpuş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, pe raza comunei Moisei a fost depistat un tânăr de 18 ani care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere iar poliţiştii din Baia Sprie au depistat un sălăjean de 23 de ani care conducea fără permis.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Articolul precedentSIGHETU MARMAȚIEI: Copaci afectați din cauza păduchilor de plante
Articolul următorTeatru în aer liber pentru copiii de la o grădiniță din Sighetu Marmației