Pavel Horj, fost deputat din partea PNL între 2008-2012 şi fost şef al Direcţiei Silvice Maramureş i s-a aplicat de către Consiliul de Disciplină al Direcţiei Silvice Maramureş sancţiunea de retrogradare din funcţia de şef al Ocolului Silvic Dragomireşti.

Sancţiunea a fost justificată prin „nerespectarea instrucțiunilor din Regulamentul de pază a fondului forestier”, “nerespectarea sarcinilor și atribuțiilor de serviciu”, neregulile fiind semnalate în urma unui control tematic al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. Aceasta va fi în vigoare până în 2 noiembrie 2018, fiind aplicată pe o perioadă determinată de şase luni. Sancţiunea urmează să-i fie radiată în termen de 1 an de la data ieşirii din vigoare.

Pavel Horj, originar din Moisei şi doctor în silvicultură are şi o cercetare penală într-un dosar al procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus pentru infracţiuni de fals şi abuz şi neglijenţă în serviciu susţin surse care doresc să-şi păstreze anonimatul.

Articolul precedentReparații în așteptare pentru Podul de la Grădina Morii din Sighet. Circulația pe pod este restricționată de o lună
Articolul următorPromovabilitate de 79.62% în județul Maramureș la examenul de titularizare