Rezultatele examenului de titularizare au fost afişate astăzi la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro. La nivelul județului Maramureș rata de promovabilitate înainte de contestații este de 79,62%.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în 17 iulie până la ora 21:00 şi în 18 iulie până la ora 15:00, rezultatele finale urmând a fi publicate pe 24 iulie.

”În sesiunea 2018 a concursului pentru ocuparea posturilor în învățământul preuniversitar  avem un procent de promovabilitate de 79,62% . Am trimis pe centrele de evaluare 595 de lucrări, o lucrare a fost anulată în centrul de evaluare, probabil că respectivul candidat nu a respectat metodologia referitoare la a nu scrie diverse semne particulare pe lucrare și în final 594 de lucrări notate. 260 de candidați au fost cu note mai mari sau egale cu 7, 213 candidați au avut nota între 5 și 7 și 121 de note au fost de sub 5”, a declarat Mihaela Abraham, inspector școlar.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeteminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 26 iulie.

 

Articolul precedentFostul deputat Pavel Horj retrogradat din funcţia de Şef al Ocolului Silvic Dragomireşti
Articolul următorArtitectura specifică satului maramureșean este pusă în valoarea în comuna Bârsana