Ultima etapă a Play-out-ului Ligii Zimbrilor a adus în fața suporterilor băimăreni o confruntare cu greutate care avea să decidă soarta echipei băimărene la finalul sezonului competițional. Cele două echipe aflate la start, CS Minaur și CSM Bacău, aveau toate motivele să își dorească victoria și să lupte cu toată forța pentru a o obține cu scopul de a se salva de la baraj. Finalul a fost cel așteptat de suporterii băimăreni, respectiv victoria handbaliștilor de la CS Minaur, scor final 34-29.

Prima repriză a fost una relativ echilibrată, scorul fiind deschis de băimăreni în minutul 2 iar finalul partidei le-a aparținut tot băimărenilor prin Alexandru Csepreghi, care marchează ultimul gol al meciului și astfel partida s-a încheiat cu victorie pentru CS Minaur care încheie sezonul pe locul IX, urmând să revină sezonul viitor pentru o nouă luptă în Liga Zimbrilor.

Pentru Tudor Marta acesta a fost ultimul meci din cariera de handbalist, sportivul anunțându-și marți seara retragerea din handbal ca jucător. Tudor a luptat în culorile Minaurului timp de 5 ani, perioadă în care a obținut titlul de campion, câștigător al Cupei României și Super Cupei cu echipa HCM Baia Mare.

Articolul precedentSighetu Marmației: Modificări de circulație pe mai multe străzi
Articolul următorFestivalul național de dans ”Împreună pentru viitor” va avea loc în Sighetu Marmației