Poliția Locală Sighetu Marmației informează că începând cu data de 22 mai a intrat în vigoare decizia Comisiei municipale de organizare a circulației, privind modificările de trafic pe mai multe străzi din oraș.

În vederea fluidizării circulației rutiere în parcul Grădina Morii se introduce sens unic pe strada Mihai Eminescu de la intersecția acesteia cu străzile Gheorghe Lazar și Szilágyi Istvan până la intrarea în parcul Grădina Morii, cu sens de circulație dinspre centrul municipiului spre parc. Strada Eroilor rămâne cu circulație în ambele sensuri, urmând a fi instalate indicatoare de interzicere a opririi pe unul din sensuri în vederea fluidizării circulației rutiere.

Se introduce sens unic pe strada Izei pe tronsonul cuprins între străzile Stefan cel Mare și Gheorghe Șincai, cu sensul de circulație dinspre strada Stefan cel Mare spre strada Gh. Șincai. Cu toate că modificarea a intrat în vigoare din 22 mai, indicatoarele nu au fost încă montate.

De asemenea se introduce indicatorul “obligatoriu la dreapta” la intersecția străzilor George Coșbuc si Dragoș Voda astfel încât participanții la trafic care circula pe strada George Coșbuc să fie obligați să vireze la dreapta pe strada Dragoș Voda, urmând a efectua manevra de întoarcere spre centrul municipiului în sensul giratoriu.

Articolul precedentS-au strâns banii: Oana Puicar va face operația de rizotomie dorsală selectivă, la care este programată în iulie la Spitalul pentru copii din St. Louis, SUA
Articolul următorHandbaliștii de la CS Minaur înving CSM Bacău și termină sezonul pe locul IX