Expoziția cu vânzare în scop caritabil” Primăvara reconstituită din 100 de…” va fi deschisă la secția de etnografie a Muzeului Maramureșean din Sighetu Marmației până luni, 22 aprilie. Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru Oana Puicar, adolsecenta diagnosticată cu paralizie cerebrală și care suferă de spasticitate, boală care îi afectează aparatul locomotor.

Lucrările expuse au fost realizate de către copiii de la grădinițele din Maramureș, iar majoritatea au fost deja cumpărate de persoanele care au dorit să o ajute pe Oana. Au mai rămas însă câteva lucrări care pot fi cumpărate de la secția de etnografie a Muzelui Maramureșan.

”Mai avem încă foarte puține tablouri însă foarte frumoase din această minunată expoziție făcută de către copiii preșcolari și școlari din Sighet și nu numai împreună cu cadrele didactice și îi invităm pe toți cei doritori să achiziționeze ultimele lucrări în scop caritabil și nobil de a o ajuta pe Oana Puicar. Expoziția va fi deschisă până în 22 aprilie și îi rugăm pe cei care au achiziționat lucrările să vină să și le ridice de la Muzeul Etnografic”, a spus Marius Kosinszki, muzeograf.

Cei care doresc să vină în sprijinul Oanei Puicar pot achiziționa tablourile expuse în schimbul unei donații.

Articolul precedentIPJ Maramureș: Campanie de prevenire a criminalităţii în mediul rural
Articolul următorÎntâlnirea bilaterală dintre guvernele României și Ucrainei, în Sighetu Marmației