Guvernul Dăncilă e obligat să vină cu soluții pentru a pune capăt valului de violențe produse de persoane care au fost eliberate din închisori în baza recursului compensatoriu, subliniază președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

“E total neproductiv faptul că guvernul, în loc să găsească soluții la această problemă care afectează siguranța cetățenilor, se preocupă de căutarea vinovaților, pe care îi găsește oriunde altundeva numai în propria coaliție majoritară nu, deși legea, în această formă dezastruoasă, a fost votată de Parlament în 2017.

Dacă nu are soluții pentru a opri atacurile din ce mai numeroase, comise de persoane eliberate recent din închisori, care au beneficiat de proiectul de lege votat în Parlament, invităm PSD și ALDE să susțină proiectul PNL prin care cei care comit infracțiuni cu violențe, crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile legii privind regimul compensatoriu.

Românii nu trebuie să stea cu teamă în casele lor și nu trebuie să evite să meargă pe stradă ca să nu fie atacați și tâlhăriți.

Guvernul este responsabil pentru siguranța românilor și trebuie să își asume această responsabilitate.”, declară președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan.

Articolul precedentSe intervine pentru deszăpezirea străzilor din Sighetu Marmației
Articolul următorVizibilitate redusa de ceata, sub 100 de metri, pe DN 18, in Pasul Prislop