În Baia Mare a avut loc ieri o întrunire pentru pregătirea evenimentului ”Let’s do it România”, care va avea loc pe data de 15 septembrie.  În această zi românii sunt invitați să curețe țara de gunoaie.

Silvia Pop, coordonatorul campaniei pe județul Maramureș,  alături de reprezentanți ai Primăriei Baia Mare și de cei ai  societăților prestatoare de servicii în domeniul salubrizării, al gestionării deșeurilor  și întreținerii curațeniei spațiilor publice au discutat și stabilit detalii cu privire la campania de curățenie care va avea loc și în județul Maramureș, din nou, în acest an.
”După 2 ani, în 2016 a fost prima acțiune de curațenie generală, curățenie într-o zi. Vorbim despre proiectul național, proiectul internațional Let’s do it Romania! În 2016 am fost pe locul 2, în cifre au fost 12.000 de participanți  și peste 10.000 de saci de gunoi adunați la nivelul unui județ, vorbim despre 54 de primării implicate, vorbim despre factori decizionali, așadar astăzi suntem din nou în fața unei provocări, pe 15 septembrie demarează și va avea loc campania Let’s do it România 2018!”, a arătat Silvia Pop.
Edilul băimărean, Cătălin Cherecheș, a propus ca  în acest an sa fie angrenate în proiect și organizația Baia Mare Capitala Tineretului, alături de celelalte ONG-uri din oraș, pentru a da o notă  mai consistentă evenimentului.
Articolul precedentLiderii PNL cer demisii din cauza pestei porcine
Articolul următorDepozitul ecologic de la Fărcaşa nu va fi finalizat anul acesta. Precizări de la Consiliul Judeţean