Caz șocant în Maramureș. Un bărbat din Ieud a fost incendiat de soție după ce acesta i-ar fi zis femeii că vrea să o părăsească. Bărbatul se află acum în stare gravă la spital după ce a suferit arsuri pe o suprafață mare din corp.

Grozăvia a avut loc în noaptea de luni spre marți. Puțin înainte de miezul nopții femeia în vârstă de 43 de ani a aruncat cu benzină pe soțul ei și i-a dat foc.

”Aseară la ora 23.34 Secția 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă a fost sesizată prin apelul de urgență 112 despre faptul că, în curtea unei locuințe din Ieud, o femeie în vârstă de 43 de ani a aruncat cu benzină pe soțul ei în vârstă de 47 de ani și i-a dat foc. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale iar femeia a fost internată la Secția de Psihiatrie.

”În cursul nopții, la ora 01:30 ne-a fost adus un bărbat în vârstă de 47 de ani din Ieud care din gelozie a fost stropit de benzină de soție după care i-a dat foc. Bărbatul a fosta dus în stare gravă la Spitalul Municipal Sighetu Marmației cu arsuri cuprinzând peste 60% suprafața corporală incluzând capul, gâtul, toracele circular, ambele membre superioare circular. Starea lui la plecarea către Spitalul Județean de Urgență a fost stabilă dar se poate înrăutăți în orice clipă”, a declarat Gelu Moyș, medic specialist CPU Sighet.

Deocamdată nu s-a decis dacă bărbatul va fi transferat la o clinică specializată pentru arși.

Articolul precedentTabăra “Un pas spre viitor”
Articolul următor”Ziua Mondială a Siguranței Pacientului” marcată și la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare