Un tânăr de 21 de ani a fost prins de polițiștii maramureșeni la volan după ce se drogase. De altfel, a și recunoscut-o.

În noaptea de miercuri spre joi, în Mireşu Mare, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau trei tineri. Întrucât din mașină se simţea un miros înţepător, iar conducătorul auto avea un comportament nepotrivit, s-a procedat la controlul autoturismului şi la controlul corporal al celor trei persoane. Până la urmă, în scrumiera maşinii a fost găsit un rest de substanţă vegetală susceptibilă a fi una psihoactivă.

Șoferul, un tânăr de 21 de ani, a recunoscut că a fumat substanţe interzise şi a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi pentru stabilirea situaţiei de încălcare a legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Articolul precedent31 august, ultima zi în care se poate cere restituirea taxei auto
Articolul următor În timp ce adăpostul câinilor fără stăpân din  Sighetu Marmației este ocupat în totalitate, haitele de câini comunitari se plimbă prin oraș