Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr din municipiu, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de  tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi au demarat activităţile specifice în vederea documentării faptelor după ce sâmbătă, 26 august, în jurul orei 14.00, la sediul poliţiei s-au prezentat trei tineri care au declarat că au fost agresaţi, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe strada Luminişului din Baia Mare.

IPJ Maramureș:

”Verificările efectuate până în acest moment de poliţişti au relevat că în urma unor discuţii în contradictoriu şi a unor neînţelegeri băimăreanul reţinut, tânăr de 19 ani, i-a urmărit în trafic cu autoturismul pe cei trei, pe mai multe străzi din municipiu, le-a blocat autoturismul cu care aceştia se deplasau, a pulverizat cu spray iritant spre geamul portierei care era deschis, adresându-le totodată amenințări cu acte de violenţă şi cu moartea”.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

 

Articolul precedentContinuă furtul de material lemnos din pădurile maramureşene
Articolul următorElevi premiaţi în proiectul educațional ”Arta de a conduce”