Vineri, 27 septembrie, sala de sport a Școlii 5 Vasile Alecsandri din Baia Mare, va fi gazda partidei amicale de handbal feminin dintre CS Minaur și echipa maghiară Kisvarda. Cele două echipe au mai disputat două amicale în vară, în ambele jocuri câștigând echipa maghiară.

CS Minaur a început bine sezonul de Liga Florilor, ocupă poziția a patra după cinci etape, cu trei victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere. Patru dintre jucătoarele echipei  CS Minaur plus antrenorul Costică Buceschi, nu vor fi la meciul de vineri. Buceschi este secundul naționalei mari, acolo unde au fost convocate Anca Polocoșer și Andreea Popa. La Brașov este lotul de tineret, într-un stagiu de pregătire centralizată, la acest lot fiind convocată și Eva Kerekes de la CS Minaur. A patra jucătoare care va lipsi este Helena Rysankova, convocată la lotul Cehiei.

Kisvardai KC ocupă în acest moment locul 7, cu 4 puncte, după două victorii și două înfrângeri. Și echipa pregătită de Bako Botond are trei jucătoare convocate la loturile naționale: Tamara Radojevics și Timea Milosevics din Serbia, respectiv Veronika Habánková din Slovacia.

 

Articolul precedentCampanie de cercetări arheologice în Maramureş
Articolul următorDesenele copiilor din 116 țări au fost expuse la Colosseum