Copiii sub 14 ani sunt invitați să susțină naționala României din tribunele Arenei Naționale marți, 15 octombrie, în meciul împotriva Norvegiei, contând pentru preliminariile Euro 2020. În baza unui proiect al Federației Române de Fotbal copiii vor avea intrarea gratuită.

Federația Română de Fotbal a elaborat o procedură aprobată de UEFA prin care invită gratuit la meciul România – Norvegia copiii sub 14 ani. Inclusiv copiii legitimați la cluburile din Maramureș. Aceștia vor merge la eveniment însoțiți, regula fiind la 10 copii – un însoțitor. Ei vor putea urmări de pe Arena Națională meciul programat marți, 15 octombrie, de la ora 21:45. Intrarea este gratuită atât pentru copii, cât și pentru însoțitori.
Pentru a asista la meciul România – Norvegia, un reprezentant al conducerii clubului doritor să participe la evenimentul de pe Arena Națională este rugat ca până cel târziu joi, 3 octombrie, ora 10.00 – să se adrese Asociației Județene de Fotbal Maramureș.

Angrenată în preliminariile Euro 2020, reprezentativa României va juca în octombrie și noiembrie partidele decisive pentru calificarea la turneul final. Din păcate, în urma sancțiunilor UEFA, următorul meci programat pe teren propriu, cel împotriva Norvegiei, se va disputa fără spectatori.