Etapă dificilă în Liga Zimbrilor pentru Minaur Baia Mare. Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou va da piept cu AHC Dobrogea Sud. Partida va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, cu începere de la ora 12:00 în Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri”.

Meciul dintre Minaur Baia Mare și AHC Dobrogea Sud nu a putut fi disputată pe suprafața de joc a Sălii Sporturilor „Lascăr Pană” deoarece baza sportivă a fost închiriată pentru desfășurarea unui eveniment expozițional.

Înaintea confruntării cu AHC Dobrogea Sud, băieții antrenați de Raul Fotonea și Alexandru Sabou au pierdut în fața steliștilor, o echipă valoroasă care a atacat acest sezon competițional pe trei planuri, Liga Zimbrilor, SEHA League și Cupa EHF.

„Constanța este una din echipele cu pretenții la câștigarea campionatului, echipă solidă și cu jucători foarte buni, dar suntem hotărâți să dăm o replică solidă. Suntem puțin demoralizați după meciul cu Steaua, s-a simțit puțină frustrare și tensiune la antrenament în această săptămână, dar trebuie să ne reactivăm și să jucăm bine!”, a spus Raul Fotonea, antrenorul Minaur Baia Mare.

Intrarea la meciul dintre CS Minaur Baia Mare și CSA Steaua București se va face pe bază de abonament sau bilet. Acestea se pot achiziționa în ziua meciului, la intrarea în Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri”, începând cu ora 11:00, prețul fiind de 10 lei.

Articolul precedentGarajele vechi din Sighet vor fi dărâmate ca să se construiască unele noi
Articolul următorÎn Baia Mare a început Sărbătoarea Castanelor