Proiectul de hotărâre privind aprobarea unui proiect pilot de sistematizare pe orizontală a unor zone publice din municipiului Sighetu Marmației a fost votat în unanimitate de consilierii locali prezenți în ședința din 27 septembrie.

Proiectul inițiat de consilierii locali Gavrila Mihali și Nicolae Iuga presupune aprobarea demolării garajelor existente pe domeniul public al municipiului Sighetu Marmației precum și proiectarea și constuirea unor garaje standardizate de către autoritatea locală.

”Sunt unul dintre initiatorii acestui proeict de hotarâre. Acest proiect nu l-am făcut ca să ne dăm mai importanți decât alții, acest proiect se impune a fi necesar pentru că dacă stăm să ne uităm Sighetul este un oraș foarte murdar. Bani trebuie peste tot dar uitându-ne la celelaște orașe peste tot se afce ceva, noi chair nu vrem să facem nimic? Noi nu putem ieși în oraș de gura cetățenilor că nu facem nimic și au dreptate. Noi suntem trecători în aceste funcții, să lăsăm ceva în urma noastră”, a spus Găvrila Mihali, consilier local.

Proiectul de hotărâre s-a regăsit și pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local din luna august însă atunci nu a trecut de votul aleșilor locali.

”Sper să avem înțelepciunea să ducem la final măcăr un cartier din acest proiect”, a precizat priamrul municipiului Sighetu Marmației Horia Scubli.

Articolul precedentStagiu de pregatire pentru luptătorii Serviciilor de Acţiuni Speciale Maramureş şi Satu Mare
Articolul următorMinaur Baia Mare, duel împotriva unei echipe pretendente la titlu