Echipa masculină de handbal a CS Minaur va disputa vineri și sâmbătă primele două meciuri de pregătire din intersezon. Ambele vor avea loc la turneul organizat de Potaissa Turda.

Vinerivor fi disputate partidele Poli Timișoara – CS Minaur Baia Mare și  Potaissa Turda – CSM Reșița. Sâmbătă, sunt programate meciurile CSM Reșița – Poli Timișoata / Minaur, în funcție de rezultatul din prima zi și Potaissa – Poli Timișoara / Minaur, în funcție tot de rezultatul din prima zi. În caz de egalitate la finalul celor 60 de minute în oricare dintre aceste partide se va trece direct la executarea aruncărilor de la 7m.

CS Minaur are în lot 21 de jucători. Trei dintre aceștia nu vor juca la Turda, antrenorii Stephane Plantin și Alexandru Sabău având astfel 18 jucători la dispoziție.

După turneul de la Turda, CS Minaur va participa la Cupa “Konkoly Karoly” de la Budapesta, care se dispută în zilele de 8 și 9 august. Băimărenii vor juca ambele meciuri din Ungaria pe 8 august. Primul va fi cu Ferencvaros Budapesta, iar al doilea cu Balatonfured.

 

Articolul precedentVoluntare YMCA în vizită la centre sociale din Hong Kong
Articolul următorAlţi bani pentru evenimente derulate de comunele din Maramureș