În perioada 13-14 aprilie, trei membri ai Asociației Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au participat la Danube Cup Master Swimming Club’s Cup. La start s-au aliniat înotători legitimați la cluburi din 9 țări.

România a fost reprezentată de către Delia Ana Kovacs, Stoica Octavian Sorin și Hitter Istvan, precum și de Bogdan Nicule și Liviu Bursuc, ultimii doi fiind din Cluj.

Clujenii împreună cu băimărenii au reușit să cucerească medalia de aur în proba de ștafetă 4×50 m mixt. De asemenea, rezultatele înotătorilor băimăreni sunt notabile având în vedere că aceștia au reușit să își îmbogățească palmaresul cu 12 medalii, 6 de aur, 3 de argint și 3 de bronz.

Delia Ana Kovacs, categoria 40-45 de ani

locul I : 400 m liber, 400 m mixt, 50 m spate, 100 m spate, 100 m liber
locul II-200 m spate, 200 m mixt, 200 m liber

Sorin Octavian Stoica, categoria 35-39 de ani
locul III-800 m liber, 400 m liber, 200 m bras

Ștafetă masculin: 4×50 m mixt locul I -componență Sorin Octavian Stoica, Hitter Istvan, Liviu Bursuc, Bogdan Nicule.

„Concursul a fost foarte bine organizat. A fost o provocare pentru noi să participăm la acest eveniment sportiv având în vedere că au fost prezenți sportivi de la 64 de cluburi din 9 țări. Sperăm că de fiecare data să obținem rezultate notabile la astfel de competiții. Băieții au reușit un rezultat formidabil pentru că și-au îmbunătățit timpii pe care i-au avut și chiar și-au realizat baremele pentru participarea la mondialele care vor avea loc în luna august, în Koreea „ a punctat Delia Ana Kovacs, vicepreședinte a Clubului Gold Stars Baia Mare.

Articolul precedent„Școala Altfel” la Muzeul Satului din Baia Mare
Articolul următorConcert caritabil ”SUFLET LÂNGĂ SUFLET – Șansă la viață pentru Sarah”