Un număr mare de tenismeni sigheteni au participat în luna martie la Cupa Mărțișor. Competiția s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile în sala de sport a Liceului ”Leowey Klara” din Sighetu Marmației.

Cupa Mărțișor a devenit o tradiție pentru tenismenii sigheteni și în fiecare an competiția se bucură de o participare numeroasă.

”În luna martie am desfășurat Cupa Mărțișor, a fost o participare extraordinar de numeroasă. Acest turneu s-a desfășurat în sala de sport Leowey Klara pe categorii de vârstă. De remarcat este că la această competiție a participat, printre alții, Gabriel Ioan Tăut, care a fost legitimat la CSS Sighet și acum este legitimat la Steaua București. El a și câștigat competiția. Alți jucători care s-au făcut remaracați sunt Alexandru Tivadar, Alexandru Petrovan, Cristopher Nistor, Akos Forwald, Richard Kastl, Andrei Rus, Drăguș Rednic. La fete s-au evidențial Nocla Codrea, Carla Oros, Vanesa Rusneac, Ionela Sima, Yanira Hernam, Ștefania Rusneac, Delia Sima, Raluca Moiș și alții”, a precizat Eugen Mihaljek, antrenorul competiției.

Sportivii au fost premiați cu diplome, medalii și cupe.

Articolul precedentSe reiau meciurile din Turneul Speranțelor
Articolul următorApel umanitar pentru Oana!