?????????????????????

Se reiau meciurile din Turneul Speranțelor, ediția 2018/2019. Reprezentanta Maramureșului va întâlni selecționata similară din Satu Mare. Meciul va avea loc pe stadionul comunal din sat Săsar, începând cu ora 11.00, duminică.

Turneul Speranțelor este un proiect lansat de FRF în sezonul 2017/2018. În urma ediției de anul trecut, Cosmin Kovacs de la Plimob Sighetu Marmației a participat la un stagiu de pregătire de șapte zile la Tărlungeni, fiind în continuare monitorizat de FRF.

La această a doua ediție, selecția se adresează copiilor născuți în 2005. Județul Maramureș face parte din regiunea 6, alături de Bihor, Satu Mare, Cluj, Bistrița Năsăud și Sălaj. 44 de echipe participă în această fază a etapelor interjudețene, fiind formate la nivelul țării opt zone. Se joacă în sistem tur-retur. Până la această oră, reprezentanta Maramureșului a disputat șase meciuri, câștigând cinci dintre acestea și pierzând o singură confruntare.

În a șaptea partidă din Turneul Speranțelor, reprezentanta Maramureșului va întâlni selecționata similară din Satu Mare. Meciul va avea loc pe stadionul comunal din sat Săsar, începând cu ora 11.00, duminică, 7 aprilie.

 

Articolul precedentCupa Tymbark Junior: Elevii sunt încurajați să facă sport
Articolul următorParticipare numeroasă la Cupa Mărțișor la tenis