Vineri, 11 ianuarie, de la ora 19.00, se va juca spectacolul Mr. Schrödinger, cea mai recentă premieră a Teatrului Municipal Baia Mare, regizat de Andrei Dinu, inspirat din scrierile lui Edgar Allan Poe. ”Simți că nu mai ai aer, că rutina îți dă viața peste cap? Simți că ești înconjurat de ziduri din toate părțile și nu ai nicio portiță de scăpare? Atunci, cu siguranță, faci parte din Corporația Schrödinger…”  (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!) Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză).

Sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 11.00, vă invităm la spectacolul pentru copii „Gulliver în Țara Păpușilor„, care se va juca la Sala Teatrului de Păpuși. Jucăuşă şi antrenantă povestea este adresată cu mare succes copiilor de vârstă mică. Este un spectacol interactiv, unde copiii sunt invitaţi să intre în minunata lume a lui Gulliver. Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză)

Sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei.  (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!) Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 130 minute (fără pauză)

Duminică 13 ianuarie, de la ora 19.00, sunteți invitați la spectacolul ”POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE”, spectacol realizat după metoda ”devised theatre”, în regia lui Cristian Ban. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi. Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză)

Marți, 15 ianuarie, de la ora 17.00, sunteți invitați la spectacolul ”POVEȘTI DIN BUCĂTĂRIE”, spectacol realizat după metoda ”devised theatre”, în regia lui Cristian Ban. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi. Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză). Marți, 15 ianuarie, de la ora 21.00, se va juca spectacolul Mr. Schrödinger, cea mai recentă premieră a Teatrului Municipal Baia Mare, regizat de Andrei Dinu, inspirat din scrierile lui Edgar Allan Poe.  ”Simți că nu mai ai aer, că rutina îți dă viața peste cap? Simți că ești înconjurat de ziduri din toate părțile și nu ai nicio portiță de scăpare? Atunci, cu siguranță, faci parte din Corporația Schrödinger…”  (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!). Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză)

Joi, 17 ianuarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul ”BUTOIUL CU PULBERE”, de Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei.  (Spectacol nerecomandat persoanelor sub 15 ani!). Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă. Durata: 130 minute (fără pauză)

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Program casierie:

Luni – Sâmbătă: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00

Duminică:  18.00 – 19.00

Email:[email protected]

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Articolul precedentVizibilitate redusa de ceata, sub 100 de metri, in Pasul Prislop
Articolul următorJandarmii maramureșeni au avut, în 2018, aproape 6.000 de misiuni