Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureș s-a autosesizat, după apariția videoclipului în care doi copii îndeamnă, prin cântec, la vot pentru PSD. Cei de la Protecția copilului din Maramureș încearcă să stabilească dacă au fost încălcate drepturile copiilor.

„ Având în vedere videoclipul distribuit pe internet, instituția noastră s-a autosesizat iar colegii mei încearcă să identifice familia celor doi minori și să verifice dacă părinții și-au dat acordul pentru a filma acest videoclip. Urmează să evaluăm situația și să stabilim dacă drepturile copiilor au fost încălcate și dacă se impune să luăm măsurile legale conform legii 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului”, a declarat Adrian Mândru, purtător de cuvând DGASPC Maramureș.

După maneaua interpretată de Nicolae Guţă, PSD a lansat un nou cântec pentru electoratul partidului. De această dată, doi copii interpretează o linie melodică specifică din Maramureş, pe un text în care oamenii sunt îndemnaţi să nu jignească, ci să iasă la vot şi să voteze PSD.

Citește continuarea pe realitatea.net