Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureș s-a autosesizat, după apariția videoclipului în care doi copii îndeamnă, prin cântec, la vot pentru PSD. Cei de la Protecția copilului din Maramureș încearcă să stabilească dacă au fost încălcate drepturile copiilor.

„ Având în vedere videoclipul distribuit pe internet, instituția noastră s-a autosesizat iar colegii mei încearcă să identifice familia celor doi minori și să verifice dacă părinții și-au dat acordul pentru a filma acest videoclip. Urmează să evaluăm situația și să stabilim dacă drepturile copiilor au fost încălcate și dacă se impune să luăm măsurile legale conform legii 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului”, a declarat Adrian Mândru, purtător de cuvând DGASPC Maramureș.

După maneaua interpretată de Nicolae Guţă, PSD a lansat un nou cântec pentru electoratul partidului. De această dată, doi copii interpretează o linie melodică specifică din Maramureş, pe un text în care oamenii sunt îndemnaţi să nu jignească, ci să iasă la vot şi să voteze PSD.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articolul precedentSimpozionul Național Istorico-Teologic din Maramureș a avut loc în Giulești
Articolul următorWiFi4EU: Internet gratuit în comuna Bârsana