În aceste zile rugbystul băimărean Mihai Matei a luat la nici 21 de ani decizia de a abandona activitatea sportivă de performanță.

Motivul acestei importante decizii îl reprezintă desele accidentări suferite în ultimul timp, Mihai fiind supus și unui număr de trei intervenții chirurgicale; două la umăr și una la genunchi. Născut în Municipiul Baia Mare pe data de 12 noiembrie 1997, puternicul jucător din linia a doua (1,94 m – 97 kg) a început activitatea rugbystică la C.S.M.Baia Mare sub comanda celor doi antrenori Adrian Manolache – Cristian Bălan. După aproape un deceniu petrecut la echipele de juniori ale C.S.M.-ului, Mihai semnează un contract cu formația franceză Tarbes Pyrenses Rugby – Federal 1.

În vara lui 2017 Mihai revine la Baia Mare evoluând sub comanda lui George Sava – Eugen Apjok. Mihai Matei a evoluat în tricoul naționalei României la categoriile de vârstă Under 16, 17 și 18 ani, în prezent fiind internațional Under 20 de ani. Mai mult acesta a fost prezent și la Turneul Final al Campionatului Național de la Constanța cât și la Campionatul European de la Toulouse din 26 martie – 5 aprilie 2015.

Deși se desparte de dreptunghiul verde al gazonului Mihai va rămâne în staff-ul administrativ al vicecampioanei României, urmând să ocupe funcția de assistant manager 

Articolul precedentDoi martori în procesul primarului Cătălin Cherecheş, prezentaţi cu mandat de aducere în faţa instanţei clujene
Articolul următorLucrări de amenajare în zona adiacentă a P.T.F. Halmeu