Programul Cupei Satelor în Maramureș a fost stabilit marți în ședința cu reprezentanții echipelor înscrise. La competiția care va începe în județul nostru săptămâna viitoare s-au înscris 11 echipe.

 

Federația Română de Fotbal a lansat pe 27 septembrie 2018, Cupa Satelor, competiție la a cărei primă ediție s-au înscris deja peste 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani din satele și comunele României. Aceștia vor împărtăși pasiunea și talentul lor pentru fotbal în fazele locale, regionale și finale ale Cupei Satelor, toate organizate în mediul rural.

În prima fază, fiecare echipă va găzdui câte un turneu. Primele turnee sunt planificate în județul nostru săptămâna viitoare la Fărcașa, grupa 1, Recea, grupa 2 și Ocna Șugatag grupa 3.

După terminarea turneelor din grupe, cele 3 echipe învingătoare vor participa la un turneu final. Câștigătoarea va reprezenta județul Maramureș la etapa regional alături de campioanele din Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Locul I de la fiecare turneu zonal se va califica la etapa națională

Articolul precedentITPF Sighet dezminte acuzațiile conform cărora mai mulți câini ar fi fost otrăviți în curtea instituției
Articolul următorZi plină de evenimente rutiere pe drumurile din Maramureș