Ieri, 19.11., pompierii maramureșeni au avut parte de 6 situații de urgență. Pompierii militari băimăreni au intervenit pe strada Baladei din Baia Mare, unde un incendiu a izbucnit la acoperișul unei anexe gospădărești. Focul a distrus materialele combustibile din structura acoperișului pe o suprafață de 40 de metri pătrați.

Militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat două incendii izbucnite la coșurile de fum ale unor locuințe. În ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Punctul de Lucru Șomcuta Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o șură. Flăcările au distus acoperișul din lemn pe o suprafață de circa 24 de metri  și diverse scule și unelte electrice. Alături de pompierii șomcuteni au intervenit și pompierii voluntari.

La Vălenii Șomcutei, Detașamentul de Pompieri Baia Mare a lichidat un incendiu izbucnit într-o încăpere a unei locuințe. Au ars o masă, scaune şi s-au deteriorat pereţii, tavanul şi podeaua încăperii.

Cea din urmă intervenţie de ieri a fost a pompierilor băimăreni, care au lichidat un incendiu de deşeuri menajere în urma căruia au ars circa 35 de tone de resturi menajere.

Articolul precedentA doua ediție a “Cupei Minerul”
Articolul următorZăpadă frământată pe carosabilul DN 18, în Pasul Prislop