Prefectul județului Maramureș, Vasile Moldovan, a convocat o întâlnire de lucru pentru identificarea de soluții în vederea reabilitării clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea a Vehiculelor Maramureș, respectiv Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple.

Prefectul Vasile Moldovan a declarat că există tot interesul pentru oferirea de servicii de calitate cetățenilor care apelează la cele două servicii publice comunitare în vederea eliberării documentelor de călătorie, respectiv susținerea examenului de dobândire a permisului de conducere, preschimbarea permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare, dar și eliberarea numerelor de înmatriculare. În acest context, a fost alcătuit un grup de lucru pentru a putea întocmi un proiect prin care să se acceseze fonduri europene în vederea reabilitării imobilului. Echipa de proiect va identifica fluxul și procedurile necesare care trebuie îndeplinite pentru reabilitarea structurii clădirii, inclusiv acoperișul, instalațiile electrice, instalațiile de încălzire, instalațiile sanitare, respectiv servicii de mentenanță și de siguranță a imobilului pentru a putea accesa fonduri europene. Va fi întocmită în aceste sens, nota de fundamentare cu privire la oportunitatea și necesitatea investiției, respectiv elaborarea unui studiu de fezabilitate, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

 

Articolul precedentLiderii PNL din regiunea Nord-Vest au semnat o rezoluție prin care solicită Guvernului să finanțeze urgent mai multe proiecte vitale pentru regiune
Articolul următorA patra victorie în cinci meciuri pentru fetele de la Minaur