Sighetu Marmației a găzduit o nouă ediție a Cupei Tatăl și copilul la tenis de câmp. Această competiţie sportivă a devenit o tradiţie pentru municipiu, desfăşurându-se de 25 de ani. 

De-a lungul anilor, la acest turneu au participat și tenismeni sigheteni care au avut performanţe deosebite pentru CSS.

”La finele săptămânii trecute a avut loc tradiționala competiție Cupa tatăl și copilul, anul acesta a fost la ediția 25. Este o competiție care se desfășoară în exclusivitate în orașul nostru. În premieră acest concurs a fost câștigat de cuplul Eugen Mihaljek – Laura Mihaljek, este o performanță având în vedere vârsta mea și în plus după 24 de ani am ajuns și eu să câștig o competiție la care țin foarte mult”, a precizat Eugen Mihaljek, antrenor de tenis.

Sportivii care au participat la această ediţie au fost premiaţi cu cupe, diplome şi medalii.

”În finală am dispus de cuplul Gavaler Adrian-Gavaler Adriana, locul 3 a fost ocupat de cuplurile Dulugea Răzvan-Dulugea Sorin, care sunt și câștigătorii de anul trecut, și de Maier Alexandru –Maier Septimiu. De remarcat este că pe parcursul anilor la această competiție au participat o serie de jucători foarte buni, reprezentativi pentru Clubul Sportivi Școlar. De evidențiat este și aportul lui Valer Faur, la lansarea acestei competiții el a evoluat alături de fiul său, Andrei”, a adăugat Eugen Mihaljek.

Concursul a fost arbitrat de Zoltan Csilik și Istvan Dobeș.

 

Articolul precedentLiga Studenților ”Pintea Viteazul” – LSPV începe campania de recrutare de membri noi în rândul studenților din Centrul Universitar Nord din Baia Mare
Articolul următorUn tânăr care fura din locuinţele băimărenilor a fost prins de polițiști