În intervalul 12 – 14 ianuarie, pompierii maramureșeni au intervenit la 6 situații de urgență.

Sâmbătă, 12 ianuarie, pompierii băimăreni au intervenit, alături de SVSU Șișești, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară din Șișești. Flăcările au distrus circa 20 de metri pătrați din construcția de lemn, un congelator, documente personale și diverse obiecte de mobilier și textile. Tot pompierii băimăreni au intervenit sâmbătă la Cavnic pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. A ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului. Militarii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit în Fersig, unde un acoperiș a fost cuprins de flăcăril. Au ars circa 4 metri liniari de grindă din lemn din podul casei  și s-au degradat o parte din pereții locuinței.

Duminică, 13 ianuarie, pompierii vișeuani au lichidat un incendiu la un coș de fum. A ars doar funinginea din coșul de fum. Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un container de resturi menajere. Au ars circa 1200 kg de deșeuri menajere. Pompierii băimăreni  au intervenit pe strada Iazului pentru a lichida un incendiu izbucnit la o locuință improvizată. Focul a mistuit circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse electrocasnice, mobilier și materiale textile.

Articolul precedentPoliţiştii maramureșeni au instituit filtre în trafic şi verifică autoturismele sub aspectul echipării corespunzătoare
Articolul următorS-au modificat tarifele practicate de societatea de salubrizare din Sighetu Marmației