Un tânăr de 23 de ani din Cărbunari a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tâlhărie.

Potrivit IPJ Maramureș, în seara de 28 noiembrie, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin plângere de către un minor de 14 ani din Baia Sprie, cu privire la faptul că, în aceiași zi, în jurul orei 14.00, aflându-se împreună cu un coleg la un magazin situat într-un complex din Baia Mare, au achiziționat niște bunuri. O parte din acestea le-a introdus în interiorul buzunarului, cu intenția de a le achita, dar, după ce a trecut de casa de marcat, a realizat că a uitat de acestea. În acel moment, doi bărbați i-au interceptat pe ambii cumpărători, iar unul dintre aceștia, îmbrăcat în haine civile, i-a poftit pe cei doi cumpărători într-o încăpere. Bărbatul a agresat fizic pe minorul de 14 ani, i-a sustras 50 de lei și l-a amenințat.

Față de persoana bănuită a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș.

 

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentCulisele oculte dinainte de alegeri – Rizea rupe tăcerea despre triada Băsescu-Oancea-Ponta. Dezvăluiri explozive, ora 23:00
Articolul următorCristian Rizea, dezvăluiri explozive despre ACOPERIȚII din presă! Sorin Oancea, parte din serviciul operativ al SIE – Laboratoarele în care au fost făcute alegerile prezidențiale!