Doi bărbați din Maramureș s-au ales cu dosare penale, după ce și-au agresat partenerele de viață, iar un al treilea din cauză că și-a amenințat socrul. În plus, polițiștii au emis împotriva lor și ordine de protecție provizorii.

 

Polițiștii băimăreni și cei din Sighetu Marmației au intervenit ieri, 04 decembrie, la trei evenimente privind violența în familie.

Două femei de 37 și 45 de ani din Baia Mare și Sighetu Marmației au sesizat faptul că soțul sau fostul concubin al acestora le-a agresat fizic și adresat amenințări.

De asemenea, într-un alt caz la care au intervenit polițiștii sigheteni, un bărbat de 55 de ani din Sighetu Marmației, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat și amenințat socrul.

În toate cele trei cazuri, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii, iar persoanele vizate au luat la cunoștință obligațiile și interdicțiile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violență în familie.

 

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentMoș Nicolae 2022. De unde vine nuielușa lui Moş Nicolae şi din ce lemn trebuie să fie
Articolul următorCâți bani vor cheltui românii pentru cadourile şi masa de Crăciun