Consilierul județean Nicolae Mișulec le cere politicienilor maramureșeni, și nu numai, să se implice pentru realizarea proiectului privind construirea podului peste râul Tisa. Acesta a precizat că după mulți ani de așteptare, această investiție importantă pentru Maramureș ar putea fi realizată în sfârșit.

Consilierul județean a declarat că autoritățile din Ucraina susțin constuirea acestui pod și cere politicienilor maramureșeni să facă demersuri pentru demararea lucrărilor.

”În 2019 oamenii politici trebuie să ia o decizie importantă pentru Maramureș în privința construirii posului peste râul Tisa. Fac un apel prin intermediul presei ca maramureșenii, sighetenii să știe că 2019 este un moment istoric pentru Maramureș ca să putem construi podul peste râul Tisa pentru că în sfârșit și Ucraina dorește să constuiască acest pod și parlamentul ucrainean a votat și guvernul ucrainean susține construirea podului peste râul Tisa, mai bine zis cofinanțează partea Ucrainei de investiție”, a precizat Nicolae Mișulec, consilier județean.

Construcția podului de beton peste râul Tisa ar putea contribui la dezvoltarea economică și socială în Maramureș.

”Rog toată clasa politică care reprezintă Maramureșul în Parlamentul României inclusiv Ministerul de Externe să realizeze acest vis al maramureșenilor prin construirea acestui pod. Este un moment important pentru Maramureș, eu alte puteri nu am decât să rog clasa politică care conduce această țară să își dea interesul și să demareze lucrările pentru a construi acest pod”, a adăugat Nicolae Mișulec.

Potrivit proiectului, podul de beton peste râul Tisa va fi construit între localitățile Biserica Albă și Sighetu Marmației.

Articolul precedentOra Pământului va fi marcată de peste 600 de elevi maramureşeni
Articolul următorMedalii de aur, argint și bronz pentru tineri cu nevoi speciale din Maramureș