Mai multe utilaje de exploatare a materialului lemnos precum și o cabană a muncitorilor aflate în zona Valea Vaserului, ce aparțin unei firme de profil din Maramureș, au fost distruse de persoane necunoscute. Polițiștii au demarat o anchetă.

 

O echipă complexă de cercetare s-a deplasat în zona Valea Vaserului, pentru a efectua verificări cu privire la faptele reclamate de administratorul unei societăți comerciale cu activitate în domeniul exploatărilor forestiere.

Acesta a sesizat faptul că, în cursul nopții, mai multe utilaje de exploatare a materialului lemnos precum și o cabană a muncitorilor, deținute în zona respectivă, ar fi fost distruse de către mai multe persoane.

„Menționăm că accesul în zona respectivă este greu accesibil, putându-se efectua doar cu drezina și apoi pe jos, iar acoperirea cu semnal de telefonie este redusă, fapt pentru care vom reveni cu informații în momentul în care polițiștii deplasați la fața locului vor putea să comunice cele constatate”, a transmis IPJ Maramureș.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentProgramul Rabla Local va începe în luna aprilie. Care sunt modificările
Articolul următorÎngheț la sol și brumă, și COD GALBEN de vânt puternic, în mai mute zone din țară