Echipa feminină a CS Minaur se întoarce victorioasă din deplasarea în Ungaria, unde a reușit să obțină o victorie în amicalul cu Debrecen VSC, scor final 31-34. Partida a fost dominată în întregime de băimărence, acestea reușind să deschidă scorul în primul minut prin Lisewska și să își mențină avantajul până la final. În minutul 15 avantajul formației băimărene atinge punctul maxim de 5 goluri (7-12).

Ultimele două minute ale primei reprize le aparțin gazdelor care reușesc să marcheze de două ori în poarta băimăreană și se intră la vestiare cu scorul 16-19.

A doua repriză continuă la fel de bine pentru CS Minaur care reușeste să marcheze în poarta adversarelor și să le țină pe gazde la distanță pe tabela de marcaj. Ultimul gol al partidei este marcat de Lisewska pentru CS Minaur și astfel partida se încheie cu victorie pentru Baia Mare.

Echipa feminină reia competițiile oficiale în deplasare la CSM Slatina, joi, 28 martie pentru etapa cu numărul 20 din Liga Florilor.

 

Articolul precedentStop avorturilor! Tinerii susțin viața
Articolul următorConsiliul Local Baia Mare a dat aviz favorabil pentru schimbarea denumirii Casei Tineretului în Centrul Cultural Maramureș